Dutch Experts
Nederlandse expertise


Wat kunnen wij?

Hulp aan Nederlanders in Thailand

Doordat wij al jaren in Thailand wonen en werken zijn wij bekend met vele gevallen waar Nederlanders geconfronteerd worden met problemen en van het kastje naar de muur worden gestuurd. Denk hierbij aan diefstal, fraude of andere problemen waar u zelf niet weet wat de juiste route is om dit op te lossen. Door onze lokale kennis en de expertise van onze partners heeft u een Nederlands sprekende contact tijdens uw verblijf.   

Hulp voor ondernemers in Thailand en Nederland

Die ene mooie deal in Thailand welke achteraf alleen maar mooi op papier bleek te zijn Helaas gebeurd dit vaker als men lief is. Wij kunnen u echter helpen om vooraf de onderneming te controleren, en zo vervelende zaken achteraf te voorkomen. Wij bieden ook hulp bij het aanvragen of verlengen van zakelijke Visa. Maar ook het opzetten van een eigen bedrijf in Thailand is door onze ervaring en kennis van de taal snel voor u gerealiseerd. Zakelijke geschillen in Thailand worden door inzet onze lokale kennis snel voor u opgelost. Gewoon in het Nederlands.

Maar ook in Nederland kunnen wij voor u een hoop betekenen. Van het innen van die ene factuur of het aanpakken van fraude, welke u of uw bedrijf heeft getroffen. Hiernaast kunnen wij uw boekhouding, belastingaangifte en aanverwante zaken voor u verzorgen.
Onze ervaren Advocaten en Accountants in Nederland en Thailand maken gebruik van best practices en de meest geavanceerde oplossingen.

Vakantie in Thailand

Doordat wij veel met problemen worden geconfronteerd, weten wij ook de kracht van ontspanning. Wij hebben dit verder doorontwikkeld tot complete vakanties in Thailand voor elk budget. Van lekker goedkoop met je rugzak onderweg zijn tot compleet verzorgde reizen waar alles voor je wordt geregeld. Maar in beide gevallen staan we klaar om uw ervaring naar nieuwe hoogtes te tillen. 

Of u uw vakantie nou bij ons heeft geboekt of niet, mocht u in Thailand in de problemen komen is het vaak moeilijk om de antwoorden te krijgen waar u naar op zoek bent in het wirwar van lokale overheden en bureaucratie. Door inzet van onze lokale kennis en met ons team van advocaten en andere specialisten hebben we snel grip op de situatie waardoor u snel weer verder kunt met uw reis.