Dutch Experts
Nederlandse expertise

Onze expertise beperkt zich niet tot alleen Thailand. Ook in Nederland kunnen wij u bijstaan met zakelijk advies, uw boekhouding en juridische zaken zoals fraude en ondernemingsrecht. Dit mede dankzij onze partnersn.

 Onze partners zijn:


Accloudant 

Wij zorgen ervoor dat je op ieder moment voorzien bent van relevante informatie en inzichten die ervoor zorgen dat jij de beste keuzes maakt voor jouw onderneming. Met de belastingdienst is het niet leuk om ruzie te maken, te veel belasting betalen tegelijkertijd ook niet. Gewapend met kennis en strategisch inzicht zorgt wij voor de optimale balans. Binnen de kaders van de wet zo min mogelijk belasting betalen. Door tactisch te werk te gaan en goed contact met de belastingdienst heb jij advies over de optimale mix. Mensen uit bedrijven die markten doen veranderen en doeners die belangrijk werk verzetten.

We Buy Stock Co, Ltd, gespecialiseerd in partijhandel vanuit Thailand naar de hele wereld. In nauwe samenwerking met We Buy Stock Nederland.


Geelkerken & Geelkerken Advocaten is een jong en gedreven advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam. Wij zijn actief binnen de gebieden arbeid, fraude, privacy en ondernemingsrecht. Voor onze cliënten halen wij alles uit de kast om tot het optimale resultaat te komen. Wij treden graag op voor de underdog en adviseren en procederen voor individuen en organisaties. Wij houden het recht graag duidelijk. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij bijten ons vast in de zaak en laten niet meer los.

Klussen en Handelsonderneming We Buy Stock. Met vestigingen in zowel Nederland als Thailand kunnen wij uw zaken in beide landen goed begeleiden. Van het aanschaffen van goederen in Thailand, het verschepen naar Nederland en het hier invoeren en bij u voor de deur afleveren, we ontzorgen u volledig. Verder hebben wij ruime ervaring in Infra en bestrating.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!