Dutch Experts
Nederlandse expertise


Reizen in Thailand, een beleving op zichzelf

Gebruik makend van onze lokale kennis van Thailand kunnen we u reizen aanbieden welke u nooit in een brochure zult tegenkomen. 

Backpack reizen in Thailand

Thailand is bij backpackers een populaire bestemming. Of je er nu heen gaat voor je eerste backpackreis of als je al een doorgewinterde backpacker bent, Thailand is en blijft een leuke reisbestemming om te backpacken. Ook niet zo gek, want er is in dit land zoveel te doen! Zo vind je er paradijselijke stranden, bijzondere natuur, mooie tempels en genoeg hostels waar je andere reizigers kunt ontmoetten. Bovendien gaat backpacken door dit land gemakkelijk dankzij het goed geregelde openbaar vervoer en ook niet geheel onbelangrijk is dat het leven er goedkoop is.

Backpacken in Thailand is te gek. Het is een waanzinnige bestemming en het heeft alles wat een backpacker maar kan wensen. Thailand heeft het land een rijke geschiedenis en cultuur met een schitterende natuur. Tussen al het chillen en ontdekken door, word je in Thailand vooral heel erg blij van het eten. En het is ook nog eens super betaalbaar. Neem de vele food markets waar het eten vers voor je wordt bereid door de lokale bevolking en altijd met een lach op hun gezicht. Je wordt overal met open armen ontvangen en ze staan altijd klaar om te helpen. Het maakt niet uit of je verdwaald bent of juist een goed gesprek wilt voeren, de lokale bevolking is altijd vriendelijk en hartelijk. 

De beste reistijd om naar Thailand te gaan is in het droge seizoen. Dit is in de maanden november tot en met februari. Thailand is een goedkope backpack bestemming, dus de kosten voor de reis liggen niet erg hoog.

Naast Backpack reizen bieden we ook comfortabele reizen aan met overnachtingen in goede hotels aan. Dit kan door Thailand als geheel of met een rondreis naar een on ontdekt stukje paradijs buiten de gebaande paden. 

Neem contact op voor de mogelijkheden welke het beste aansluiten bij uw reisplannen.