Dutch Experts
Nederlandse expertise


Welkom bij Dutch Experts

Met onze jarenlange ervaring met verschillende bedrijven in Thailand waarbij we de uitdagingen welke we tegen kwamen met vallen en opstaan zijn overkomen hebben wij besloten onze kennis te gaan delen met anderen. Samen met onze gerenommeerde partners in Nederland en Thailand kunnen wij een Nederlands sprekende ondersteuning bieden bij uw problemen in Thailand. Dit omvat alle mogelijke problemen waar u mee te maken kunt krijgen tijdens uw verblijf in Thailand.

Wij kunnen u niet alleen in Thailand ondersteunen, maar ook in Nederland kunnen wij veel voor u betekenen. Denk aan het innen van die ene factuur, of hulp bij de belasting aangifte. Maar ook als u het slachtoffer bent van fraude zowel zakelijk als privé. Ook bij vele andere juridische zaken kunnen wij u bijstaan.

Want als u teveel tijd kwijt bent aan nevenzaken, wordt u afgeleid van uw eigenlijke werk en kunt u of uw bedrijf zich niet op de dagelijkse  zaken richtten.

Het leven kan echter niet alleen maar uit werken bestaan. Hiervan zijn we ons ook bewust. 

Door onze lokale kennis kunnen we u verschillende reizen aanbieden in Thailand. Denk aan backpacken langs de vele mooie plaatsen in Thailand welke nog niet bekend zijn bij de massa, of compleet ontzorgt in een resort.